Solliciteer je via de solliciteerbutton of -link op één van de vacatures van de Persgroep Online Services, dan sturen we je een ontvangstbevestiging per mail. Na een inhoudelijke beoordeling van je sollicitatie, krijg je een persoonlijke reactie van ons. Zien wij voldoende aanknopingspunten op basis van jouw cv dan nodigen we je uit voor een eerste kennismaking.

Bij het eerste gesprek is altijd de leidinggevende of collega van de betreffende afdeling aanwezig. In dit gesprek proberen wij ons een beeld te vormen van jouw ervaring, competenties en ambities. Uiteraard is dit gesprek ook voor jou een kans om meer te weten te komen over de functie en over onze organisatie.

Wanneer het eerste gesprek positief verloopt plannen we op korte termijn een tweede gesprek. Om je een goed beeld te geven van de sfeer binnen het team en om elkaar beter te leren kennen, proberen we je kennis te laten maken met verschillende collega´s. Voor bepaalde functies kan het zijn dat we je vragen een case of opdracht te maken, een rollenspel voor te bereiden of deel te nemen aan een online assessment.

Bij bepaalde vacatures zal een derde ronde bestaan uit een gesprek met de directeur of business unit manager en met HR. Heb je het sollicitatieproces succesvol doorlopen, krijg je van ons voor arbeidsvoorwaarden voorstel.

Voor vragen over de sollicitatieprocedure kan je contact opnemen met Linda Brandenburg, recruiter via telefoonnummer 06-21179809.