Binnen de Persgroep Online Services zijn alle online service merken van de Persgroep Nederland bij elkaar gebracht in één overkoepelende organisatie. De Persgroep Online Services kent 3 business units die elk op een specifieke markt gericht zijn: arbeidsmarkt (de Persgroep Employment Solutions met o.a. Nationale Vacaturebank en Intermediair), technologie (Tweakers en Hardware.Info) en automotive (AutoTrack). Deze toonaangevende online merken bieden samen met sterke merken als o.a. de Volkskrant, AD, Trouw en Het Parool onze klanten in verschillende markten een uniek cross-mediaal portfolio.

De Persgroep Online Services is een onderdeel van de Persgroep Nederland, maar heeft als online bedrijf een aparte focus en bedrijfsvoering. De combinatie van verschillende online merken en activiteiten zorgt ervoor dat we in verschillende markten van elkaar kunnen leren. Tussen de business units van de Persgroep Online Services wordt nauw samengewerkt en worden waar mogelijk gezamenlijke activiteiten opgepakt. Als medewerker heb je makkelijk toegang tot collega's in vergelijkbare functies voor één van de andere merken, waardoor je kennis en ervaringen kan uitwisselen. Uiteraard ontstaan hierdoor ook mogelijkheden als je je wil ontwikkelen op online gebied.

Binnen de Persgroep Online Services creëren we de best mogelijke condities voor online merken om te groeien en een stevige positie in te nemen in elk van de markten waar we actief zijn. Daarnaast kijken we altijd verder om onze activiteiten uit te breiden.