De Persgroep Nederland: de best bekeken media van Nederland.

De Persgroep Online Services is met haar online media activiteiten en de merken Nationalevacaturebank.nl, Intermediair.nl, Tweakers.net, Hardware.info en Autotrack.nl onderdeel van de Persgroep Nederland, een toonaangevende uitgever van nationale, regionale én lokale nieuwsmerken, magazines, websites en actief op radio. Het diverse portfolio van de Persgroep Nederland omvat verder onder andere: AD, de Volkskrant, Trouw, Het Parool, PAPER, De Twentsche Courant Tubantia, De Gelderlander, BN DeStem, de Stentor, Brabants Dagblad, Eindhovens Dagblad, PZC, ruim 200 huis-aan-huiskranten en Qmusic. Adverteerders kunnen profiteren van landelijke aandacht tot gerichte aandacht binnen een specifieke gemeenten.

Kwaliteit en pluriformiteit

De Persgroep Nederland streeft ernaar de meest toonaangevende en grootste nieuwsuitgever van Nederland te zijn: met 4 nationale, 9 regionale en ruim 200 huis-aan-huiskranten. Een ambitieuze uitgever met passie voor media. Waar gedreven en deskundige redacties dagelijks met hun primeurs en journalistieke producties een bereik van ruim 9,3 miljoen multimediale contacten weten te boeien en te raken. Onze nationale, regionale en lokale merken zijn sterk en uniek met elk een eigen identiteit en signatuur die het maatschappelijke en politieke debat mede bepalen. De Persgroep gelooft in de kracht van sterke merken. Merken die staan voor kwaliteit en pluriformiteit. 

De Persgroep in België en Denemarken

In totaal werken bij de Persgroep ruim 7.000 medewerkers, waarvan ongeveer 3.000 in Nederland. Ook in België is de Persgroep de grootste uitgever met landelijke nieuwsmerken als Het Laatste Nieuws, de Morgen, de Tijd en L'Echo; magazines als Dag Allemaal, Humo, Story en Joepie. Daarnaast is de Persgroep actief in televisie (Medialaan met o.m. VTM, 2BE, Vitaya en Jim) en radio (o.m. Q-music & JoeFM). In Denemarken is de Persgroep sinds de overname van Mecom eigenaar van Berlinske Media, de belangrijkste landelijke ochtendkrant en een titel met een historie die teruggaat tot 1749.