NDSM-Werf

Het hoofdkantoor van de Persgroep Online Services is gevestigd in Amsterdam-Noord op de locatie van de NDSM-werf. Dit stukje Amsterdam is een beschermd industrieel erfgoed met een historie van ruim 70 jaar. Geen saai industrieterrein, maar een hippe locatie waar steeds verder aan wordt ontwikkeld. Op de NDSM Werf vind je MediaWharf, een broedplaats voor creatieve bedrijven met o.m. de gebouwen van MTV Networks (Viacom), Discovery Networks en IDTV. Op de locatie staat ook het hoofdkantoor van HEMA en de HISWA. Er zijn genoeg plekken in de buurt om wat te eten of even te ontspannen, zoals Loetje aan het IJ, PLLEK, de IJkantine, Brood om maar enkele te noemen. De NDSM-werf is tevens de thuishaven van verschillende evenementen en festivals. Lees er meer over op http://www.ndsm.nl.

Uitzicht over het IJ

De grootste troef van de NDSM-werf en ons kantoor is zonder meer het geweldige uitzicht over het IJ. Je kijkt vanuit ons kantoor uit over het IJ van de haven tot aan het Centraal Station. Plafondhoge ramen zorgen er voor dat je op elke werkplek niet alleen kan genieten van een mooi uitzicht, maar ook van volop daglicht.

Bereikbaarheid

Ons kantoorpand is goed bereikbaar of je nu met de auto, de fiets of het OV reist. Vanaf het Centraal Station neem je de gratis NDSM-veer van het GVB die je in minder dan 15 minuten over het IJ tot bijna voor ons kantoorpand brengt. Vanaf de aanmeerplek loop je in 2 minuten ons kantoor binnen. Met de auto neem je de afslag S118 op de A10 en dan ben je in 5 minuten voor ons kantoor. De Persgroep Online Services heeft een eigen parkeerterrein met voldoende parkeerplaatsen.