De Persgroep Online Services, bekend van o.m. Nationale Vacaturebank, Intermediair, Tweakers.net, Hardware.Info en AutoTrack, breidt haar management uit om invulling te gaven aan de verdere groei van de Persgroep in online dienstverlening. Bastiaan van den Berg en Niki van Wijk zullen het management team gaan versterken.

                  

Bastiaan van den Berg wordt aangesteld als Head of Product & Innovatie. Hij wordt verantwoordelijk voor het uitbouwen en versterken van product management en de business development activiteiten van de Persgroep Online Services. Bastiaan van den Berg heeft een jarenlange ervaring opgebouwd als head of product management bij onder meer eBay (Marktplaats.nl) en @Leisure.

Daarnaast gaat Niki van Wijk de Persgroep Online Services versterken in de rol van Head of Digital Marketing & Data. Zij wordt hiermee verantwoordelijk voor de data strategie en de verdere ontwikkeling van digitale marketing voor alle online merken. Niki van Wijk, voormalig directeur marketing & strategie bij digital  performance specialist iProspect en eerder eindverantwoordelijk voor marketing en e-commerce bij Transavia brengt een ruime ervaring en expertise mee in hele spectrum van digitale marketing en e-commerce.

Sander van den Hout, directeur Persgroep Online Services: “We willen al onze online activiteiten op deze deelgebieden verder ontwikkelen en investeren in groei binnen de markten waar we reeds actief zijn maar zeker ook binnen markten die nieuw voor ons zijn. Dat betekent onder andere dat we met onze technologie mee moeten kunnen op het hoogste niveau en het verschil moeten maken met onze producten. Met de uitbreiding van het management team zetten we in op verdere ontwikkeling in expertisegebieden als product management, digital marketing en data. Ik ben enorm blij dat Bastiaan en Niki ons team komen versterken. Met hun expertise en jarenlange ervaring in het online domein zullen zij een cruciale rol vervullen in de uitbouw van onze activiteiten en de ontwikkeling van onze organisatie.”