Bij de jaarlijkse verkiezing voor Website van het Jaar zijn onze merken opnieuw in de prijzen gevallen. Tweakers heeft netzoals vorig jaar maar liefst 5 awards in de wacht gesleept, o.m. als beste en populairste website in de categorie Nieuws & Informatie en voor de beste en populairste internet community. Daarnaast heeft Nationale Vacaturebank voor de zevende keer op rij de prijs gewonnen voor meest populaire carrieresite. 

De Website van het Jaar-verkiezing is een jaarlijks terugkerende publieksprijs die georganiseerd wordt door MetrixLab en Emerce. Het was dit jaar de tiende keer dat de uitreiking plaatsvond en internetters brachten in totaal 892.202 stemmen uit in 24 categorieën. De genomineerde sites worden daarbij beoordeeld op inhoud, navigatie, ontwerp en aanbevelingsintentie. Wie de hoogste score op kwaliteit behaalt, mag zich de Beste Website noemen, de 'Populairste’ is de site met de meeste stemmen. De overall winnaar is de website met de beste relatieve beoordeling. Die eer ging dit jaar naar Politie.nl.

We zijn erg trots om met onze merken uitgeroepen te worden tot de beste en populairste websites en willen graag iedereen bedanken die zijn stem heeft uitgebracht.