Bij de 2017-editie van de Website van het Jaar is is de Persgroep Online Services net als eerdere jaren beloond met een aantal mooie prijzen: 4x Tweakers en 1x Nationale Vacaturebank! 

De ´Website van het Jaar´ is de publieksprijs die jaarlijks wordt uitgereikt aan de beste websites van Nederland. Het publiek beoordeelde dit jaar uit 24 categorieën zijn favoriet op inhoud, navigatie, design en konden aangeven in welke mate zij de site zou aanbevelen aan anderen. Per categorie zijn er twee awards: Beste Website en Populairste Website. De ‘Beste Website’ is de site met de hoogste score op kwalitatieve kenmerken. De ‘Populairste Website’ is de site met de meeste stemmen.

Binnen de categorie Carriere won Nationale Vacaturebank de prijs voor Populairste Website. Tweakers was genomineerd in de categorieën Community, Vergelijken en Nieuws & Informatie. In de Community-categorie wisten Tweakeres beide titels in de wacht te slepen. Verder mag Tweakers zich het komende jaar met de Pricewatch 'Beste' vergelijkingssite noemen en de frontpage staat te boek als 'Populairste' nieuwssite.