Dennis van Allemeersch wordt Directeur de Persgroep Employment Solutions 

De Persgroep Online Services stelt Dennis van Allemeersch aan als nieuwe directeur voor haar business unit Employment Solutions.

Dennis van Allemeersch (46) heeft de afgelopen jaren verschillende digitale innovaties en transformaties gerealiseerd, o.m. als director B2C bij eBay en CEO van HotelBooker. Daarvoor was hij verantwoordelijk voor het opstarten en uitbouwen van PayPal in de Benelux en heeft hij ervaring opgedaan in marketing, digitale strategie en business development o.m. bij Accenture en SNS Bank.

Dennis wordt in zijn nieuwe rol verantwoordelijk voor de verdere ontwikkeling van de Persgroep Employment Solutions in de recruitment markt. Hij neemt in november 2017 het stokje over van Sander van den Hout, die de Persgroep Employment Solutions de afgelopen jaren heeft geleid. Sander blijft als Algemeen Directeur voor de Persgroep Online Services verantwoordelijk voor alle online service activiteiten van de Persgroep Nederland, waaronder Employment Solutions.

Dennis is een bevlogen leider die de dynamiek in de online wereld als geen ander kent” aldus Sander van den Hout. “Ik ben enorm blij dat Dennis ons team komt versterken. Met zijn ervaring in het online domein zullen we verder bouwen aan onze activiteiten in de arbeidsmarkt.”

Over zijn nieuwe rol zegt Dennis “De innovatiestrategie van de Persgroep Employment Solutions spreekt mij bijzonder aan. Ik kijk ernaar uit om samen met het team aan de slag te gaan om de recruitment merken en producten voor zowel werkzoekenden als werkgevers verder te versterken.”

De Persgroep Employment Solutions, onderdeel van de Persgroep Online Services, is dé specialist op het gebied van arbeidsmarktcommunicatie en de grootste speler in recruitment media in Nederland. Met toonaangevende merken als Nationale Vacaturebank, Intermediair, Tweakers Elect, de recruitmentactiviteiten van landelijke nieuwsmerken (de Volkskrant, AD, Trouw, Het Parool) en de regionale nieuwstitels van de Persgroep, heeft de Persgroep Employment Solutions een totaal bereik van meer dan 12,6 miljoen multimediale contacten op elk moment van de dag.