De Persgroep Employment Solutions is de naam van de business unit waarbinnen alle recruitment merken en arbeidsmarkt activiteiten van de Persgroep zijn ondergebracht. Het is daarnaast het merk van waaruit we onze producten en diensten leveren aan werkgevers die op zoek zijn naar nieuwe medewerkers. Bij de Persgroep Employment Solutions, voorheen VNU Vacature, Media, werken we met een breed portfolio aan sterke merken: NationaleVacaturebank, Intermediair, Tweakers IT banen en de recruitmentactiviteiten van de nieuwsmerken de Volkskrant, AD, Trouw en Het Parool. We zijn dé specialist op het gebied van arbeidsmarktcommunicatie en de grootste speler in recruitment media in Nederland. 

Heel interessant is dat we veel verschillende eigen onderzoeken verrichten die we delen via whitepapers, en webinars. Binnen de Persgroep Employment Solutions leren we elke dag bij over de arbeidsmarkt en streven naar de beste match tussen werknemer en werkgever.

Met de nieuwe naam ontstaat er een logische verbinding met ons moederbedrijf de Persgroep Nederland; toonaangevende uitgever van nationale, regionale én lokale nieuwsmerken, magazines, online media en radio. Samen bereiken wij 9,3 miljoen multimediale contacten per dag. De Persgroep Nederland: de best bekeken media van Nederland.

De Persgroep Employment Solutions is gevestigd in Amsterdam en Groningen en is sinds  2012 onderdeel van De Persgroep. Samen met AutoTrack, Tweakers en Hardware.Info vormen we een onderdeel van de Persgroep Online Services. Bij de Persgroep Employment Solutions werken 110 enthousiaste collega's in sales, marketing, product, development en nog veel meer.

Klik hier voor informatie over de activiteiten van de Persgroep Employment Solutions.