Tweakers Elect is een platform voor IT-ers waarbij de kandidaat de regie heeft over het recruitmentproces. Het platform is ontstaan uit een samenwerkingsverband tussen Tweakers en Intermediair waarbij wij onze kennis van de arbeidsmarkt en de IT-doelgroep hebben gebundeld.

IT’ers zijn schaars en worden vaak meerdere keren per dag benaderd voor een baan. Het is voor werkgevers moeilijk om dan contact te krijgen, vaak zelfs onmogelijk. Resultaat: niet-ingevulde vacatures.

Tegelijkertijd staan talenten wel open voor die ene perfecte baan. Tweakers Elect legt de kaarten op tafel. Het maakt inzichtelijk waar het talent voor open staat, maar dan wel op zijn of haar voorwaarden. Als een werkgever hieraan voldoet, is praten veel gemakkelijker.

Tweakers Elect beschikt op dit moment over ruim 3.000 IT profielen. Kandidaten die open staan voor een volgende stap! Bij Tweakers Elect werken wij samen met o.a. de volgende toonaangevende werkgevers: ABN AMRO, NOS en Cool Blue.

Tweakers Elect is gevestigd in Amsterdam en is onderdeel van De Persgroep. Samen met Tweakers, Hardware.info, AutoTrack en de Persgroep Employment Solutions (o.m. Nationale Vacaturebank, Intermediair) is Tweakers Elect onderdeel van de Persgroep Online Services.