Tweakers is de onafhankelijke expert op het gebied van technologie met een community bestaande uit meer dan een half miljoen leden. Opgericht in 1998 en met meer dan 4 miljoen unieke bezoekers en 90 miljoen pageviews per maand is Tweakers de grootste elektronica- en technologiewebsite van Nederland en België. De site behoort tot de top-20 van drukstbezochte websites van het Nederlandstalige internet en is in 2009, 2011, 2012, 2013, 2014 en 2015 door het Nederlandse publiek verkozen tot Beste Nieuwssite en Beste Vergelijkingssite.

Tweakers heeft één grote passie, namelijk technologie. Samen met de community is Tweakers in staat om technologie inzichtelijk te maken zodat je voorop kunt blijven lopen én de beste keuze kunt maken in een wereld waarin technologie in toenemende mate invloed heeft op ons leven.

Onderdelen op Tweakers zijn; nieuws, reviews, achtergronden, video, Pricewatch (product- en prijsvergelijker), vraag & aanbod (soort Marktplaats) en het forum. Tweakers schrijft nieuws, brengt verdieping en test zelf onder andere laptops, smartphones, tablets, games en tv’s, vrij toegankelijk voor iedereen en overal beschikbaar.

Tweakers is gevestigd in Amsterdam en is sinds mei 2012 onderdeel van De Persgroep. Samen met AutoTrack, Hardware.info en de Persgroep Employment Solutions (o.m. Nationale Vacaturebank, Intermediair) is Tweakers onderdeel van de Persgroep Online Services. Bij Tweakers werken 45 enthousiaste collega's in redactie, marketing, product, development en sales.