Waarom is jouw baan bijzonder?
Met name de vibe binnen de organisatie, de wil om te scoren en de gezelligheid. We willen elkaar graag beter maken. Daarnaast werken we aan een prachtige locatie aan het IJ in Amsterdam (NDSM terrein).

Wat is er minder leuk? Hoe ga je om met deze minder leuke zaken?
Ik kom uit de kop Noord-Holland dus ik sta in de wintermaanden regelmatig in de file. Ook ben ik niet zo dol op administratie, maar dat hoort er zo nu en dan bij.  Het liefst ben ik de hele dag bezig met waar ik goed in ben: adviseren/verkopen .

Waar ben je trots op?
Op mezelf natuurlijk, ha ha ;).
In ben trots op het werk wat ik doe. Organisaties zitten soms met een flinke uitdaging (denk aan vinden personeel of werken aan hun employer branding). In mijn rol adviseer ik met name organisaties met het werven van IT professionals. Hoe gaaf is het dat organisaties, mede door jouw advies, hun doelstellingen kunnen verwezenlijken?!

Is er een Persgroep cultuur?
Ja, we zijn een open bedrijf met een goede (enthousiaste) sfeer. Toen ik net startte bij deze organisatie voelde ik mij direct welkom!

Over welke eigenschappen moet jouw nieuwe collega beschikken?
Gedreven, ijverig, oplossend vermogen, leergierig, de wil om te winnen.. En niet geheel onbelangrijk; je mag ook wel van een borreltje houden!