Diego is als Accountmanager bij de Persgroep Employment Solutions verantwoordelijk voor onze opdrachtgevers binnen Rijksoverheid.

Hoe is het om te werken voor de publieke sector?
Ik vind het werken voor deze klantgroep met name leuk omdat deze mensen werken vanuit een maatschappelijke betrokkenheid. In mijn portfolio vertegenwoordig ik sterke merken als Intermediair, NationaleVacaturebank, Tweakers en Hardware.info. Met name de uitdagingen die mijn klanten ervaren op het gebied van de werving van IT-ers zijn interessante vraagstukken. Hier volstaat het “post and pray” allang niet meer. Bij veel van mijn opdrachtgevers leveren wij maatwerk. Zo hebben we de game Operation Stealth gelanceerd voor de Rechtspraak, die zo succesvol was, dat de servers bij Tweakers eruit vlogen. Dit maakt mijn baan en opdracht interessant en veelzijdig.
Doordat ik een groot portfolio vertegenwoordig, hebben wij voor elk arbeidsmarktvraagstuk een oplossing. Ik ben er trots op om te werken voor één van de grootste uitgeverijen in Nederland.

Waarom is jouw baan bijzonder?
De veelzijdigheid, veel persoonlijk contact met mijn klanten en natuurlijk collega’s. Ik ben veel op pad en vind het erg leuk om verschillende mensen te ontmoeten.

Waar ben je trots op?
Ik ben de jongste van het team en ik heb mij snel kunnen aanpassen. Dat komt natuurlijk ook van twee kanten.

Met wie zou je binnen de Persgroep van baan willen ruilen, en waarom?
Met mezelf natuurlijk ;-)
Ik ben in oktober 2017 gestart en heb nu nog voldoende uitdaging.